? .:: BIO MEDICAL ESTETIC ::.
header
 
DESPRE NOI

Am inceput activitatea acum un an, cu o echipa restransa, dar energica, care treptat s-a marit.
Produsele noastre au avut un impact bun pe piata, chiar si in aceasta perioada de criza mondiala, datorita calitatii ridicate a acestora. Incet-incet ne-am extins, acoperind aproape toata zona Moldovei, dar si o parte din Bucovina.

Stim cu totii ca pielea absoarbe tot ce aplicam pe ea. Este important cum o ingrijim. Suntem invadati de o gama mare de produse cu preturi accesibile, dar care contin o multime de chimicale care, in timp, fac atat de mult rau pielii noastre.
Cu ceea ce ne spalam este la fel de important ca si ceea ce mancam. Cosmetica BIO revine la proprietatile binefacatoare ale naturii.

Am ales sa cream aceste produse naturale, avand ca ingredient de baza laptele de capra, pentru a rezolva unele probleme cu care noi insine ne-am confruntat. Fiica mea a avut unele probleme ale pielii, probleme constand in aparitia unor eczeme, care s-au accentuat prin utilizarea sapunurilor obtinute prin procese chimice. Astfel, am produs sapunul cu lapte de capra, care a eliminat aceste probleme ale pielii, si care are de asemenea numeroase efecte benefice asupra acesteia.
A urmat crearea samponului cu lapte de capra si a celui cu galbenele, care ofera hidratare si ingrijire intr-un mod natural parului.


 
SC. BIO MEDICAL ESTETIC S.R.L.
IASI/Romania

Pentru informatii si comenzi:
Mobil: 0720.991.099

Email: bio.medical_estetic@ymail.com
Web: www.bio-medical-estetic.ro